Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Sondajul privind viitoarea investiție în locul Galeriilor Soveja s-a încheiat. Cei mai mulți au spus că vor parcare

Published

on

Conducerea Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a făcut cunoscute rezultate finale ale chestionarului public privind profilul unei viitoare investiții pe strada Soveja intersecție cu strada Ștefăniță Vodă – Bazarul Ștefăniță Vodă. Este vorba despre Galeriile Soveja, care au fost desființate. Sondajul a fost încheiat în această lună, iar la el au răspuns 1.777 de persoane. 45% dintre aceștia au spus că în locul bazarului ar trebui să fie amenajată o parcare. Pe de altă parte, 65% din cei care au răspuns chestionarului au spus că își doresc o investiție publică, semn că nu vor blocuri sau magazine.

Șeful RAEDPP, Stere Hira, a spus că studiu de oportunitate pe care Regia îl va comanda pentru toate cele opt piețe din oraș va cuprinde și zona unde a fost bazarul de la Ștefăniță Vodă.

„Am făcut o consultare publică cu privire la ceea ce vom face în locul bazarului de la Ștefăniță Vodă, dar noi nu putem să conducem numai după emoție, ci după date clare, științifice. Ca urmare, noi vom comanda un studiu de oportunitate pentru a ne spune ce trebuie să facem acolo. Însă, firma care va face studiul de oportunitate va trebui să ia în considerare rezultatele sondajului efectuat de noi“, a spus Hira.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions