Conecteaza-te cu noi

Administratie

Planurile administrației Chițac pentru Piața Tomis III. S-a obținut certificat de urbanism pentru demolare

Published

on

RAEDPP Constanța a obținut pe 19 ianuarie 2022 de la Primăria Constanța un certificat de urbanism care are ca obiect „demolare Piață Agroalimentară Tomis III”. Contactat telefonic, directorul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, Stere Hira, a declarat că totul face parte dintr-un proiect mai amplu și cuprinde un studiu de oportunitate pentru toate piețele.

„Am decis, prin Consiliul de Administrație, să facem un studiu de oportunitate pentru toate piețele. Trebuie să vedem în acest studiu tot ceea ce o să facem în piețele constănțene”, a spus Stere Hira.

Directorul RAEDPP a declarat pentru Ordinea.ro că NICIO piață din Constanța nu va fi desființată. „Ba, din contră, se impune construirea alteia în plus, într-o zonă unde nu există.“, spus Hira, care a puncatat că Piața Tomis III NU va fi desființată. El a spus că în cazul Pieței Tic Tac va fi demolare și reconstrucție – proiectul fiind aprobat, iar la Piața Brotăcei și I.L Cragiale – reparații capitale.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions