Conecteaza-te cu noi

Administratie

USR insistă cu amenajarea unui parc în Faleză Nord: „Terenul trebuie ținut departe de tunurile speculatorilor imobiliari“

Published

on

Unul dintre proiectele importante pe care consilierii USR Constanța îl propun ca amendament la bugetul local pentru anul 2022 îl reprezintă studiul de fezabilitate pentru parcul din zona Faleză Nord, ce se întinde pe o suprafață de 11.500 de metri pătrați (între zona Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum).

„Parcul din Faleză Nord este unul dintre obiectivele prezentate în programul „Constanța renaște“, din campania pentru Primăria Constanța a lui Stelian Ion. Insistăm cu acest proiect, deoarece nu vrem ca promisiunile din campanie să rămână doar promisiuni şi pentru că, mai mult ca oricând, Constanța are nevoie de parcuri, are nevoie de acest parc, iar proiectul este realizabil. Terenul respectiv este în continuare al orașului, al constănțenilor şi trebuie ținut departe de tunurile speculatorilor imobiliari. Mai mult, acest parc va fi o garanție că distrugerea falezei va fi stopată.

Sperăm că atât consilierii celorlalte formațiuni politice, cât și primarul Vergil Chițac, vor lăsa deoparte orgoliile, ambițiile și interesele politice pentru a face posibilă concretizarea acestui proiect. Nu vrem să prezentăm poze frumoase, făcute pe calculator, cu ceea ce ar putea fi acest parc, ci vrem să arătăm că este inacceptabil stadiul în care se află zona în prezent. Potențialul este enorm, iar oamenii nu trebuie să vadă fotografii fanteziste pentru a ști că acolo e nevoie o schimbare și asta cât mai repede posibil.“, spun consilierii USR Constanța.

Sursa foto: Facebook/USR

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions