Connect with us

Societate

Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța angajează Director financiar-contabil

Published

on

Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța organizează concurs pentru ocuparea funcției specifice comitetului director, de director financiar-contabil.

Criterii specifice de ocupare a postului:

  • studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic;
  • cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor;
  • dețin certificatul de atestare a cunoștințelor dobândite în sistemul european de conturi, precum și de cunoaștere a reglementărilor europene in domeniu.

Concursul/examenul se desfășoară la sediul Spitalului Clinic C.F. Constanța, Bd. 1 Mai nr. 5-7, și cuprinde următoarele probe de evaluare:

  • 26 iulie 2021, ora 10.30 – test-grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din legislația specifică postului;
  • 27 iulie 2021, ora 09.00 – susținerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului;
  • 27 iulie 2021, ora 13.00 – interviul de selecție.

Data-limită pentru depunerea dosarelor de concurs: 16 iulie 2021, ora 13.00.

Relații suplimentare se pot obține la Biroul R.U.N.O.S., telefon 0241/485.350 și pe site-ul Spitalului Clinic C.F. Constanța: www.spitalcfconstanta.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!