Conecteaza-te cu noi

Administratie

Stelian Gima (PNL) și Petre Enciu (USR), noii vicepreședinți ai Consiliului Județean

Published

on

Consilierii județeni au decis, astăzi, în ședință ordinară, cine vor fi noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța. În urma voturilor exprimate, au fost aleși în funcția de vicepreședinte Stelian Gima (PNL) și Petre Enciu (USR). Cu toate acestea, inițial a mai fost făcută și o a treia propunere – Eduard Nedelcu (PLUS), ceea ce a arătat o neînțelegere în cadrul Alianței USR-PLUS. Surse politice spun că cei de la PLUS au cerut neapărat să aibă și ei candidatul lor. Pentru a lămuri lucrurile, președintele CJC, Mihai Lupu, a cerut o pauză de câteva minute pentru ca Alianța USR-PLUS să vină cu o singură propunere. Cu toate acestea, candidatul PLUS nu a vrut să renunțe, așa că a fost trecut pe lista de candidați. În urma voturilor, Stelian Gima a obținut 26 de voturi voturi Enciu Petre 22 de voturi, iar Eduard Nedelcu doar 3 voturi.

Pe ordinea de zi au mai figurat, printre altele, depunerea jurământului de către trei consilieri județeni, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a Spitalului de Pneumoftiziologie, constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Constanța pentru mandatul 2020 – 2024, precum și prezentarea proiectului de hotărâre privind punerea in aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgenta a Guvernului nr.70/2020 in domeniul transportului public județean de persoane, prin curse regulate, in Județul Constanta, in vederea asigurării procedurii de transparenta decizionala conform Legii nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administrația publica, republicata.

În cadrul ședinței a fost și o dispută între actualul președinte al CJC, Mihai Lupu, și fostul șef al instituției Horia Țuțuianu legat de decontarea transportului pentru elevi.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions