Conecteaza-te cu noi

Politica

Stelian Ion a sesizat Garda de Mediu în legătură cu deșeurile aruncate în Lacul Tăbăcăriei și pe canalul care face legătura cu Lacul Siutghiol

Published

on

poluare lac tabacarie

Liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion, spune că a sesizat astăzi Garda de Mediu Constanța în legătură cu deșeurile, materiale de construcții și peturi, aruncate în zonă.

„Deșeurile aruncate în Lacul Tăbăcăriei și pe canalul care face legătura cu Lacul Siutghiol reprezintă o problemă de sănătate publică. Reprezintă un pericol atât pentru constănțeni, cât și pentru turiștii aflați pe litoral, la intrarea în stațiunea Mamaia. Aseară, o persoană a intrat în Lacul Tăbăcăriei și a scos la mal zeci de kilograme de deșeuri. Nu este suficient ca deșeurile să fie scoase din apă, ci trebuie încărcate și transportate spre locurile special amenajate. Și este foarte important ca zona să fie igienizată.

Primăria lui Chițac se joacă cu sănătatea constănțenilor și a turiștilor.

În această perioadă de vacanță, ar fi trebuit să fie suplimentate echipele de control, în Constanța și în Mamaia, care să semnaleze orice încălcare a legii privind deșeurile. Amiralul Vergil Chițac are ale preocupări: spectacole, luminițe de Crăciun, competiții sportive verificate de DNA.

Și colega mea, deputata Diana Buzoianu, vicepreședinte al Comisiei pentru mediu din Camera Deputaților, a sesizat astăzi Garda Națională de Mediu în legătură cu poluarea din zona Siutghiol și Lacul Tăbăcăriei. Poate vom afla astfel cauzele care au stat la baza poluării excesive din zonă și cine sunt cei care au aruncat inclusiv materiale de construcții în Lacul Tăbăcăriei.“, spune Stelian Ion.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions