Conecteaza-te cu noi

Politica

Stelian Ion: „Ce au făcut PNL și PSD nu este comasare, ci confiscare a democrației“

Published

on

Comasarea alegerilor în șase iunie, stabilită în laboratoarele PNL și PSD, a fost comentată și de liderii USR Constanța. Deputatul Stelian Ion spune că, inițial, PSD și PNL s-au comasat pentru a căpușa și prădui fiecare instituție din țara asta. Le-a ieșit. Acum, au „comasat“ și democrația.

„Ce au făcut ei nu este comasare, ci confiscare! Confiscarea cu disperare a țării și a democrației. Pentru Constanța, din păcate, PSD și PNL sunt demult același lucru, aceeași hoție și incompetență, practicate fără scrupule. Au ținut orașul pe loc în timp ce băieții cu relații la partid au făcut averi. Au sufocat istoria bogată a cetății cu betoanele lor odioase, au căsăpit viitorul tinerilor și au sugrumat potențialul imens al orașului nostru. Sunt mai disperați și mai avizi de putere ca oricând. La urne, pe 9 iunie, le puteți arăta că pentru ei a fost ultima strigare.“, spune Stelian Ion.

Liderul consilierilor locali din Constanța ai USR, Florin Cocargeanu, afirmă, la rândul său, că această comasare a alegerilor este o lovitură dură dată democrației și cetățenilor români.

„Odată cu această comasare, PNL și PSD și-au oficializat relația pe care o au deja de 34 de ani. Însetați după putere, împreună vor să continue să acapareze toate instituțiile statului și să guverneze în interes propriu, în timp ce românilor le este tot mai greu să aibă un trai decent.

Advertisement

În Constanța, relația PNL-PSD funcționează de multă vreme și nu a făcut altceva decât să irosească potențialul imens pe care orașul îl are. De atâția ani, administrația locală lucrează doar în interesul apropiaților partidului, iar prețul este plătit de constănțeni.

Pe 9 iunie, puterea va sta în mâinile fiecăruia dintre noi. Ieșind la vot, vom avea șansa să îi oprim și să croim un alt drum pentru Constanța.“, punctează Florin Cocargeanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions