Conecteaza-te cu noi

Politica

Vicepreședinte PNL: Suntem condamnați să conducem România alături de PSD

Published

on

Vicepreşedintele PNL Virgil Guran a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgovişte, că după 2024 liberalii sunt “condamnaţi” să conducă în continuare România împreună cu PSD.

“Este clar că după 2024 vom conduce, suntem condamnaţi să conducem în continuare România cu PSD-ul şi, atunci, cred eu că această alianţă la europarlamentare conferă un pic de linişte în acest război care va fi în alegeri, că o să fie război, cel puţin în Dâmboviţa, şi în acelaşi timp, probabil, se stopează puţin accesul la Uniunea Europeană al unor partide care duc către extremă”, a afirmat Guran.

Acesta susţine că în judeţul Dâmboviţa în campania electorală pentru alegerile europarlamentare liberalii nu vor ieşi pe stradă cu social-democraţii iar la alegerile locale “va fi luptă grea” între PNL şi PSD.

“Campania de la europarlamentare va fi coordonată de la nivel naţional iar campania de la locale va fi coordonată de la nivel judeţean. Va fi luptă grea între noi şi PSD pentru locale. La europarlamentare nu o să mă vedeţi pe mine sau pe vreun candidat de-al meu ieşind pe stradă cu PSD-ul, dar aici sper ca lumea să înţeleagă că e necesar să meargă cât mai mulţi europarlamentari din partea celor două partide, nu din partea partidelor care denigrează orice înseamnă realizare în România, indiferent dacă e bine, dacă nu e bine, totul este rău”, a spus Guran.

Virgil Guran, în calitate de preşedinte al PNL Dâmboviţa, a anunţat în luna ianuarie că rupe alianţa cu PSD pe plan local.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions