Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Stelian Ion: „Constanța are și acum numeroase străzi ce arată precum ulițele unui sat uitat de lume“

Published

on

constanta drum neasfaltat

USR Constanța notează că, în anul de grație  2024, Constanța are și acum numeroase străzi ce arată precum ulițele unui sat uitat de lume. Străzi pe care o simplă ploaie le transformă în culoare cu bălți și mocirlă pe care nu se poate circula, spune sursa citată.

„Primarul Chițac este ocupat cu lucrările de mântuială la turație maximă, pentru a puncta electoral. Asta e tot ce-l interesează pe acest primar, care se ferește de cartiere precum Palas, unde nu a călcat nicio secundă în acest mandat al distrugerii.

Vergil Chițac a spart milioane de euro din bugetul local pe stălpișori și beculețe, când putea să rezolve problemele reale din cartierele orașului. Și-a propus s-o țină tot așa încă patru ani. După 9 iunie, punem stop bătăii de joc și facem ceea ce nu a făcut nicio administrație până acum: scoatem Constanța din praf și mocirlă și o aducem în sec. XXI.“, afirmă liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions