Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Stelian Ion: „Îl invit pe primarul Chițac să spună public dacă și cum va face recepția pentru intersecția de la ICIL“

Published

on

intersectie icil

Liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion, candidat la funcția de primar, a spus, nu de puține ori că lucrările de mobilitate din municipiu sunt făcute de mântuială, doar de dragul pozei electorale. Stelian Ion, și nu numai, afirmă că se laudă cu lucrări publice care sunt prost executate. El dă ca exemplu reabilitarea intersecției de la ICIL.

„Vă mai amintiți dezastrul din intersecția de la ICIL unde, aproape doi ani, unii se făceau că lucrează, în timp ce Vergil Chițac se făcea că e primar? Unde oamenii inhalau zilnic tone de praf, unde șoferii își rupeau mașinile, iar pietonii nu aveau pe unde să circule sau să traverseze?

Îl invit pe primarul Vergil Chițac, că tot l-a lovit acum dorința de comunicare în prag de campanie electorală, să spună public dacă și cum va face recepția pentru o astfel de lucrare. Cum va face recepțiile pentru restul lucrărilor, care sunt la fel de prost exectutate și despre care el consideră că sunt gata.

Nici măcar o singură dată nu a venit să verifice, nu a dat nicio sancțiune firmei contractate și s-a închis mișelește în birou… NU I-A PĂSAT! Acest om, care și-a bătut joc de orașul nostru, nici măcar nu locuiește în Constanța. Pe el nu l-a afectat și nu îl afectează dezastrul de aici, este complet deconectat!

Advertisement
palaz

Pe 9 iunie vă invit în număr cât mai mare la vot, pentru că atunci vom avea ocazia să-l trimitem pe acest pensionar special acasă, în vila sa din Eforie. Să ne lase în pace! Destul ne-a mințit, destul și-a bătut joc.“, a spus Stelian Ion.

n

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions