Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Ilie Drugă (PNL) : ”Noi, la Castelu, suntem ca într-o feudă. Propun o administrație bazată pe normalitate și respect”

Published

on

Ilie Druga Candidat PNL la Primaria Castelu

Filiala PNL Constanța propune și susține, pentru funcția de primar al comunei Castelu pe Ilie Drugă. Membru PNL din anul 2020, Ilie Drugă, alături de încă cinci consilieri liberali, se ambiționează să facă opoziție și să stopeze abuzurile actualului primar.

Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Castelu se bucură de susținerea colegilor de partid dar și a cetățenilor care își doresc o normalitate. De fapt, Ilie Drugă a ținut încă de la început să precizeze că a intrat în această competiție electorală la îndemnul concetățenilor și că vine la Primărie pentru a răspunde nevoilor oamenilor.

,,Viața mi-a oferit mai mult decât așteptam sau am cerut. Am ieșit la pensie destul de tânăr și am puterea și dorința să îmi dedic următorii patru ani din viață comunei în care trăiesc de la vârsta de17 ani. Nu vin în fața cetățenilor din Castelu și Nisipari să fac promisiuni fantasmagorice, nefondate sau nerealizabile. Le propun oamenilor normalitatea pe care noi toți o așteptăm și o dorim atât de mult, de 20 de ani. Ne uităm în stânga și în dreapta, la localitățile învecinate, care se dezvoltă și oferă localnicilor un grad ridicat de confort. Noi, la Castelu, suntem ca într-o feudă. Oamenilor le este frică să vorbească sau să iasă în față și să își strige nemulțumirile. Privim cum alții au confort, în propriile gospodării datorită proiectelor de amploare derulate de administrațiile locale din localitățile lor, au deja gaze, alimentare cu apă și canalizare și drumurile asfaltate după realizarea tuturor lucrărilor din subsol. Au parcuri, bănci și iluminat stradal modern și economic, proiecte realizate tot cu finanțări externe! Noi, la Castelu ce avem? Avem aceleași promisiuni sau doar mici cârpeli. Praf în ochiul alegătorului. Nici măcar un singur proiect nu avem finanțat sau finalizat, dar avem proiecte pentru trei sensuri giratorii !?

Vrem să ne dezvoltăm comuna, dar ce oferim concetățenilor noștri? Ce oferim tinerilor din comuna Castelu? Nimic! Este strigător la cer! Dai loturi de case, din anii 2011-2012 și, nici până în ziua de azi, tu, administrație locală, nu aduci utilitățile ca să îi motivezi pe tineri să construiască și să se mute pe acele terenuri. La Nisipari avem străzile asfaltate, iluminat public și indicatoare rutiere între niște loturi goale! Nu tu apă, nu tu canalizare în zonă. Nicio strategie sau un plan amplu de dezvoltare. La Castelu, în zona lotizată branșarea la curentul electric este tot în sistem de organizare de șantier, pe niște stâlpi de lemn care deja stau să cadă din cauza gradului avansat de deteriorare.

Advertisement
palaz

Avem exemplul din localitățile învecinate: dacă ai omul potrivit și dedicat, se pot realiza multe. Treaba se face cu ajutorul oamenilor cu sprijinul lor și pentru oameni. Nu cu amenințări sau injurii.  Nu cu procese pierdute, cu cheltuieli plătite tot din banii din bugetul local. Un bun gospodar stă în mijlocul comunității care l-a ales, nu trece doar sporadic pe la Primărie.

Asta îmi doresc pentru comuna Castelu: Normalitate și dezvoltare! Am pierdut atât de multe oportunități, atât de multe fonduri ce nu au fost accesate. Este timpul să spunem stop! Tinerii noștri merită o șansă! Noi toți merităm schimbarea pe care ne-o dorim și o așteptăm.“ – declară Ilie Drugă.

(Material de precampanie electorală comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Județeană Constanța)

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions