Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Pași importanți în proiectul Alternativa Techirghiol: CNAIR a trimis documentația către ANAP pentru construcția noului drum de pe litoral

Published

on

alternativa techirghiol

CNAIR a înaintat documentația, necesară pentru contractul privind construcția Alternativei Techirghiol, către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), anunță deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.

“După finalizarea procesului de achiziție, câștigătorul contractului va avea la dispoziție 12 luni pentru proiectare și 36 de luni pentru finalizarea construcției acestui drum de mare viteză, care se întinde pe o lungime de 30,59 km. În plus față de beneficiile rapide de conectivitate pe care le va aduce această nouă rută, considerăm esențial angajamentul pentru plantarea a 85 de hectare de perdele forestiere, care vor contribui la multiplele avantaje ale zonei noastre”, transmite parlamentarul constănțean.

INFO din proiect

Noul drum de litoral va asigura, prin nodul Cumpăna, legătura Autostrăzii București – Constanța (A2) și a Centurii Constanța (A4), cu sudul litoralului românesc (în apropiere de Mangalia) și va reprezenta o alternativă modernă la DN 39, drum național foarte aglomerat în perioada sezonului estival, după cum bine știm cu toții.

Traseul Alternativei Techirghiol va facilita accesul la localitățile Agigea, Topraisar, Techirghiol, Eforie, Tuzla, 23 August.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions