Connect with us

Politica

Stelian Ion: „Nașul privește de pe terenul de golf cum mireasa s-a măritat cu răufăcătorul ales de naș“

Published

on

Guvernul Ciucă a fost învestit, astăzi, cu 318 voturi „pentru” și 126 „împotrivă”. Fostul ministru al Justiției Stelian Ion spune că este un Guvern al prăduielii, cu nașul care  privește satisfăcut de pe terenul de golf și cu mireasa, în rochia ei galbenă, consolată că s-a măritat cu răufăcătorul ales de naș.

„Cu chiuit și urale, hora marii prăduieli s-a încins astăzi. Ce tablou grotesc! Nașul privește satisfăcut de pe terenul de golf, i-a ieșit de data asta. Mireasa, în rochia ei galbenă, e consolată că s-a măritat cu răufăcătorul ales de naș la gândul că va acces la cardul său și va împărți prada. Mulțumit e și mirele, rumen în obraji, pentru că nunta asta contra naturii valorează pentru el cât o mare amnistie, cât o reabilitare și spălare de toate fărădelegile și nenorocirile făcute în ultimii 80 de ani.

Nașul să trăiască!

Așteptăm anunțul că s-a furat până și mireasa!

Azi s-a votat militărește. PSD, PNL și UDMR nu au mișcat în front și au așezat în fruntea Guvernului un militar, obișnuit să dea și să primească ordine și, mai ales, să execute. Pentru că mai este cineva căruia îi place să dea ordine și nu acceptă să nu fie executate.

Președintele Iohannis nu mai vede elefantul din Guvern și din Parlament, stă la masă cu el.“, a declarat Stelian Ion.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta