Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Stelian Ion: „Realizarea mandatului lui Chițac este că a reconectat PSD la decizie și la resursele orașului“

Published

on

stelian ion usr

Liderul USR Constanța Stelian Ion, candidat la funcția de primar, spune că, în trei ani și jumătate, constănțenii nu au avut un primar cu care să discute, să îi asculte, să îi întrebe ce vor. Parlamentarul afirmă că Vergil Chițac a condus Constanța baricadat în biroul său din Primărie, iar constănțenilor le-a fost interzis accesul la ședințele Consiliului local, la consultări și dezbateri publice reale.

„Nici măcar acum, în ultimul ceas, când visează la un nou mandat și le cere voturile constănțenilor, Chițac nu își părăsește vila din Eforie ca să meargă prin oraș. Se laudă, în schimb, în texte populiste cu proiecte care nu îi aparțin și speră să mai adune ceva voturi.

Realizarea mandatului lui Chițac este că a reconectat PSD la decizie și la resursele orașului. Vergil Chițac nu este doar candidatul PNL la Primăria Constanța, este garanția că PSD va continua să conducă orașul.

Sunt ÎN FIECARE ZI în stradă, alături de constănțeni, mă întâlnesc cu ei, stăm de vorbă, adun propuneri pentru orașul nostru. Cei mai mulți se simt înșelați de PNL, sunt revoltați că primarul Chițac le-a deturnat votul și Constanța a redevenit un oraș roșu, pesedist.

Advertisement
palaz

Din 9 iunie, avem șansa să scăpăm de partidul unic PNL-PSD, spunându-i lui Vergil Chițac să rămână la Eforie, să nu mai bată degeaba drumul până în Constanța.“, spune Stelian Ion.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions