Conecteaza-te cu noi

Administratie

„Stop derapajelor urbanistice!“ Aleșii USR vor vota împotriva construirii unui bloc cu șase etaje într-o zonă preponderent de case

Published

on

bloc palazu mare

Consilierii locali ai USR spun că se vor opune în ședința de astăzi a Consiliului Local Municipal la un proiect ce provede construirea unui bloc cu șase etaje pe strada Rozelor din cartierul Palazu Mare, într-o zonă preponderent de case.

„USR Constanța nu va susține niciodată construirea de noi blocuri între case şi, cu atât mai mult, interesele şi lăcomia unor dezvoltatori imobiliari. În şedinţa de Consiliu Local din data de 27 decembrie, consilierii municipali USR Constanța se vor opune aprobării Planului Urbanistic de Detaliu (PUD), ce ar permite unui dezvoltator imobiliar să construiască un bloc cu 6 etaje pe strada Rozelor din cartierul Palazu Mare. Un alt bloc între case, deoarece dezvoltatorii imobiliari s-au învățat că la Constanța se poate construi orice şi oriunde. Este mult mai ușor sa previi decât să repari derapajele urbanistice. Deși în cadrul comisiei au votat „pentru“, sperăm că, în cele din urmă, şi consilierii PNL vor înțelege că locuitorii de pe strada Rozelor din Palazu Mare nu au nevoie de un alt bloc în cartier și vor vota împotriva acestui proiect.“, spun consilierii USR.

Viceprimarul din partea USR, Florin Cocargeanu, afirmă că, din păcate, dezvoltatorii imobiliari s-au învățat că la Constanța se poate construi orice și oriunde.

„În ședința de Consiliu Local din data de 27 decembrie, alături de colegii mei din USR Constanța mă voi opune aprobării Planului Urbanistic de Detaliu (PUD), ce ar permite unui dezvoltator imobiliar să construiască un bloc cu 6 etaje, între case, pe strada Rozelor din cartierul Palazu Mare. Este mult mai ușor sa previi decât să repari derapajele urbanistice.“, a spus viceprimarul Constanței Florin Cocargeanu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions