Conecteaza-te cu noi

Actual

Sulina. Incendiul de la bordul navei Princess Mariam a fost stins. Echipajul a refuzat să coboare

Published

on

nava princess mariam

În cursul zilei de 1 martie, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată să intervină la nava Princess Mariam, aflata în rada portului Sulina, deoarece a fost raportat un incendiu la bord, în sala motoarelor.

La bordul navei Princess Mariam, sub pavilion Sierra Leone se află echipajul format din 16 persoane.

Nava SAR APOLLO, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare s-a îndreptat spre nava Princess Mariam, pentru a acorda ajutor și pentru a prelua cele 16 persoane ale echipajului.

Potrivit Biroului de presă al ARSVOM, echipajul navei Princess Mariam a refuzat să părăsească nava.

”Sar APOLLO a stat în asistență până la ora 23.00, când Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a dispus întoarcerea acesteia la bază. Incendiul a fost stins. A rămas pe poziție remorcherul Sulina2, pentru a recupera echipamentul. La ora 00.05, nava Sar Apollo, din cadrul A.R.S.V.O.M s-a întors la bază și a acostat în Portul Sulina.”, a precizat Dorina Cocu, reprezentant al Biroului de presă.

spre princess mariam

Incendiu la bordul unei nave sub pavilion Sierra Leone, în rada Portului Sulina

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions