Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Surse: Poliția a stabilit că Monica Macovei ar fi vinovată de producerea accidentului în care un motociclist a fost rănit grav

Published

on

Polițiștii au stabilit că fostul ministru Monica Macovei, implicată sâmbătă într-un accident, a tăiat curba și a intrat pe contrasens, anunță Antena3, care citează surse judiciare. Cercetarea preliminară a stabilit, de asemenea, că nu i s-a spart cauciucul, așa cum a susținut Monica Macovei. Informațiile pe surse au fost confirmate de Iulian Surugiu, arată sursa citată.

„Expertiza tehnică este în lucru, iar săptămâna viitoare cred că va fi gata”, a spus Iulian Surugiu, la Antena3.

Într-o postare pe Facebook, Macovei a susținut că motociclistul a fost cel care a pătruns pe banda pe care circula ea și că este nevinovată.

„Astăzi (8 octombrie, n.r.) am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față,   mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui.“, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro.

Sursa foto: Antena 3 CNN

Citește și:

(Update) Monica Macovei, implicată într-un accident rutier la ieșirea din Mangalia. Un motociclist a fost grav rănit

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions