Connect with us

Stiri

Sute de bicicliști participă la acțiunea ”Constanța pedalează”

Maria Ionescu

Publicat

la

Duminică, 4 septembrie, se va desfășura o nouă acțiune care are menirea de a bucura sute de constănțeni și, de ce nu?, și turiști. Începând cu ora 10.00 a dimineții, cei în jur de 400 de participanți, vor porni din parcul Tăbăcărie, pe traseul: Țara Piticilor – Cazino Mamaia și retur la sensul giratoriu. Firește, ne referim la manifestarea ce a devenit deja tradiție la malul mării, respectiv “Constanța Pedalează”. Este important de menționat că doritorii care nu dispun de o bicicletă pot solicita prin e-mail acest lucru, la adresa office@isis-med.ro. Potrivit organizatorilor, manifestarea sportivă s-a născut dintr-un vis, acela de a contribui la o viață mai sănătoasă.  Tocmai de aceea, primăvara și toamna se organizează acest eveniment sportiv, care este dedicat atât amatorilor cât și profesioniștilor, copiilor, tinerilor și vârstnicilor, femeilor și bărbaților, sportivilor, vedetelor din show bizz-ul românesc dar și pasionaților de biciclete care folosesc vehiculul pe două roți ca mijloc de relaxare. Tot organizatorii afirmă că ”indiferent de vârstă sau de profesie, peste 400 de participanți iau startul într-o competiție în care miza este un plus de mișcare pentru viata. Un singur eveniment în cadrul căruia Constanța își etalează toți iubitorii de biciclete. Pentru că iubim viața, pentru că ne prețuim sănătatea, pentru că împărtășim aceeași pasiune: mișcarea pe două roți.”

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: