Connect with us

Actual

Sute de paturi, saltele și saci de dormit din Administrația Națională a Rezervelor de Stat au ajuns în județul Constanța. Precizările prefectului Coșa

Published

on

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat, luni, 21 martie a.c., Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în vederea votării Hotărârii nr. 24. Aceasta prevede actualizarea locațiilor temporare pentru cazarea, pe teritoriul județului Constanța, a cetățenilor străini sau apatrizilor aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din Ucraina.

Astfel, până în acest moment, au fost identificate 53 de locații temporare de cazare, însumând peste 2.100 de locuri. Lista cu locațiile identificate va putea fi actualizată ori de câte ori va fi necesar, în funcție de situația operativă din județ.

În cursul zilei de astăzi, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale a trimis, în județul Constanța, cazarmamentul solicitat anterior, prin Hotărârea CJSU nr. 17/07.03.2022.

Astfel, au fost recepționate următoarele cantități:

Paturi – 400
Saltele de pat – 400
Perne – 400
Pături – 400
Saci de dormit – 400
Cearșafuri – 800
Fețe de pernă – 800

Acestea au fost distribuite în următoarele locații: Sala Sporturilor Năvodari, Centrul de Tineret Lumina, Palatul Copiilor Constanța, Școala Gimnazială nr. 29 Constanța și Liceul Teoretic „Decebal“ Constanța.

Iată documentul:

Download (PDF, 402KB)

 

foto: Observatornews.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!