Connect with us

Actual

Tânăr din Medgidia, reținut pentru postarea unor anunțuri fictive de vânzări online. Prejudiciul: 235.000 de lei

Published

on

Un tânăr din Medgidia a fost reținut de polițiști dat fiind faptul că a indus în eroare mai multe persoane și a creat un prejudiciu de peste 230.000 de lei.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuă, polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Medgidia au identificat un bărbat, de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În perioada septembrie 2019 – decembrie 2021, bărbatul în cauză ar fi postat anunțuri fictive pe site-uri comerciale de vânzări online, privind bunuri pe care acesta nu le deținea, astfel inducând în eroare un număr de 16 persoane, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 235.000 de lei.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Advertisement

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement