Connect with us

Actual

Tânăr prins cu droguri în zona Cireșica din municipiul Constanța

Published

on

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat pe raza Secției 2 Poliție din municipiul Constanța, un bărbat de 32 de ani care avea asupra lui substanțe interzise.

Miercuri, 16 februarie a.c., în jurul orei 15.00, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii şi siguranţei publice pe raza Secției 2 Poliție Constanța, au observat pe o stradă din zona Cireșica o persoană care fuma palmat, care la vederea echipajului de jandarmi a devenit agitată, încercând în același timp să evite contactul cu aceștia.

În urma legitimării și efecutării controlului corporal, au fost găsite asupra tânărului două pachete de celofan, în formă sferică și o țigaretă confecționată artizanal, ce conținea fragmente vegetale de culoare verde.

Bunurile găsite asupra tânărului au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Jandarmeria Mobilă Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!