Connect with us

Actual

Tânără din Constanța, la spital cu arsuri pe ambele mâini. Vezi ce s-a întâmplat

Published

on

În cursul zilei de azi, 12 iulie, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în Constanța, pe strada Horia Agarici, nr. 2, bl. 5C, unde a avut loc o explozie a unei butelii.

Cel puțin așa a fost anunțat la 112.

La fața locului s-au deplasat pentru a interveni două autospeciale de stingere, un echipaj Smurd B, un Smurd C, precum și echipajul de Descarcerare de la Detașamentul Fripis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanța, Răzvan Parconie,  nu a fost o explozie propriu zisă. A fost vorba despre o flacără care a izbucnit în momentul în care proprietarul apartamentului a vrut să aprindă aragazul.

Advertisement

”Au fost acumulări de gaze în masca de chiuvetă unde era depozitata butelia. În urma deflagrației, propietarul, o femeie în vârstă de 22 de ani, a suferit arsuri pe membrele superioare. A fost preluată de către echipajul SMURD B și transportată la spital. Nu a fost incendiu sau alte probleme.”, a precizat Răzvan Parconie.

Foto: Ziua de Constanța

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement