Connect with us

Societate

Tânără din Valu lui Traian, plecată la muncă în Germania, căutată de familie

Published

on

disparuta valu

La data de 16 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța – Postul de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei CIOROIU IOANA ALEXANDRA, de 20 de ani, din comuna Valu lui Traian, județul Constanța.

În luna noiembrie 2022, aceasta a plecat în mod voluntar, la muncă în Germania, fără a reveni la domiciliu până în prezent, iar, din data de 7 februarie a.c., familia nu a mai reușit să ia legătura cu ea.

Numita CIOROIU IOANA ALEXANDRA are 1,70 m înălțime, 70 de kilograme, păr negru, lung și ondulat, ochi căprui, față ovală, ten deschis.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate la data plecării.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!