Conecteaza-te cu noi

Actual

Tânărul dispărut în mare la Eforie Nord, găsit decedat. Avea doar 25 de ani

Published

on

În cursul zilei de azi, 2 septembrie, pe plaja din Eforie Nord salvamarii au găsit o persoană decedată. La fața locului au intervenit  șenilata Eforie și ambulanța SAJ.

”Se confirmă ca fiind vorba despre bărbatul în vârstă de 25 de ani, dispărut în data de 31 august.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Menționăm că bărbatul a intrat în apă, în dreptul complexului Steaua de Mare din Eforie Nord, în seara de 31 august. De atunci, a fost căutat în fiecare zi, inclusiv cu elicopterul.

Astăzi, din cauza condițiilor meteo – marea extrem de agitată – scafandrii nu s-au putut scufunda în condiții de siguranță și nici ambarcațiunea nu a putut efectua căutări pe mare….

Advertisement

Foto: Monica Silaghi

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions