Conecteaza-te cu noi

Actual

Județul Constanța, sub cod PORTOCALIU de vreme rea

Published

on

ploaie

În cursul zilei de azi, 2 septembrie, meteorologii au emis un mesaj nou de vreme severă. Potrivit atenționării meteo, astăzi și mâine țara noastră se va afla sub coduri galben, portocaliu și roșu.

Județul Constanța se va afla sub cod portocaliu.

Potrivit specialiștilor Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, astăzi cerul va fi noros și, pe arii extinse, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp și, local, 40…60 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări tempoare, mai ales în zona de coastă (rafale, în general, de 55 – 65 km/h). Temperaturile minime vor fi cuprinse între 16 și 20 de grade.

Mâine, 3 septembrie, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și, în special ziua, pe arii relativ extinse, vor fi averse și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…40 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului (rafale, în general, de 55 – 65 km/h), mai ales în zona de coastă, apoi va slăbi în intensitate. Valorile termice vor scădea accentuat față de intervalul precedent, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 18 și 22 de grade, iar cele minime între 11 și 16 grade.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions