Connect with us

Societate

Taxa de pod de la Fetești ar putea fi eliminată

Published

on

Astăzi, 10 mai, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor a fost prezent la sediul CN Administrația Porturilor Maritime Constanța, alături de Comisarul European pentru Transporturi, Adina Vălean.

Cu acest prilej, ministrul a precizat că i-a propus directorului CNAIR, Cristian Pistol, să elimine taxa de pod de la Fetești pe toată perioada lucrărilor de reabilitare a podului de peste Dunăre.

Ministrul Grindeanu a subliniat faptul că termenul de finalizare a lucrărilor de la pod s-a prelungit, probabil până în luna august. El a explicat faptul că în momentul în care a început decopertarea podului, lucrurile au stat mai prost decât era de așteptat.

Eliminarea taxei ar trebui să intre în vigoare în câteva zile și să fie reintrodusă la finalizarea lucrărilor.

Contractul de reabilitare a podului, de circa 68 de milioane de lei, fost semnat în anul 2021, durata de execuţie fiind de 24 de luni.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!