Connect with us

Politica

Teren de sport pentru deputați. O investiție de aproape 3 milioane de lei

Published

on

Parlamentarii se apucă de sport. Dacă nu se apucă, fac investiții de milioane de lei…

Camera Deputaţilor intenţionează să achiziţioneze un contract de lucrări de reparaţii la baza sportivă, aflată în curtea Palatului Parlamentului, valoarea estimată fiind de aproape 3 milioane de lei. O investiție aproape inutilă, dacă analizăm câți dintre aleși vor alege să facă mișcare aici.

Potrivit e-licitaţie.ro, contractul de lucrări de reparaţii la baza sportivă include şi servicii de proiectare şi asistenţă tehnică acordată de proiectant constructorului. De asemenea, conform informațiilor publice, atribuire a contractului este online, fără licitaţie electronică, în procedură simplificată, criteriul fiind cel mai bun raport calitate – preţ.

Termenul pentru depunerea ofertelor este de 6 martie.

Valoarea totală estimată a contractului este de 2.773.109 lei.

INFO! Camera Deputaţilor a preluat la 1 iulie 2022 de la Clubul Parlamentarilor Români „Ion Raţiu” terenul aflat în administrarea Camerei şi baza sportivă aferentă, conform Hotărârii 57 din 29 iunie 2022, publicată în Monitorul Oficial

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!