Connect with us

Administratie

Tichia de mărgăritar a lui Chițac. USR îl critică pe primar pentru că sparge peste un milion de euro pe beculețele de Sărbători

Published

on

Conducerea USR Constanța îl critică pe primarul Constanței, Vergil Chițac, că va cheltui 1 MILION de euro în acest an pentru beculețe de sărbători! Din pix. Pentru că poate, spun cei de la USR.

„USR solicită anularea urgentă a procedurii acestei achiziții halucinante.

Această cheltuială este complet imorală. În condițiile în care spitalele sunt dotate precar. Ținând cont că primăria a primit 4 milioane de euro ajutor pentru căldură de la bugetul de stat. Iar până ieri primarul cerea bani de la constănțeni pentru întreținerea spațiilor verzi.

Tichia de mărgăritar a primarului Chițac devine nu doar imorală, ci complet iresponsabilă.

Ce spunea primarul Chițac anul trecut: “nu cred că putem vorbi de cheltuirea a peste 1 milion de euro pentru decorațiunile de sărbători. Pentru că nu sunt paturi în spitale, nu sunt măști si mănuși suficiente, ne lipsește personalul medical. Este un an în care decesele umbresc viața cotidiană și ne arată câte lipsuri avem. Spitalele, școlile și liceele, terenurile de sport și parcurile ar fi arătat altfel dacă bugetul acestei instituții ar fi avut alte priorități!”

Domnule primar, între timp ați rezolvat problemele din spitale, din școli, din întreg orașul?“, spun cei de la USR.

Citește și:

Chițac vrea să spargă 1,3 milioane de euro pentru iluminatul festiv de Crăciun

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta