Connect with us

Stiri

Țigări de contrabandă, confiscate

Maria Ionescu

Publicat

la

De o perioadă încoace, după ce conducerea primăriei Constanța a decis că sunt necesare controale foarte stricte în piețele constănțene, au cam dispărut de pe stradă vânzătorii de țigări de contrabandă. Nu vindeau ei foarte ieftin, dar diferenta de la 10 la 15 lei pentru un pachet de țigări o resimțea oricine în propriul buzunar. În plus, polițiștii au continuat acțiunile de depistare a contrabandiștilor. Mai nou, și polițiștii Gărzii de Coastă fac percheziții domicilare la persoanele care fac contrabandă. În cursul zilei de ieri, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, polițiștii au efectuat patru percheziţii domiciliare în municipiul Constanța, într-o cauză penală în care patru cetăţeni români sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă cu produse din tutun şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute.

În urma efectuării percheziţiilor au fost ridicate în vederea confiscării un autoturism marca Peugeot, evaluat la 1.000 de lei, diverse sume de bani (6.225 lei şi 100 euro), 1.178 pachete cu ţigări netimbrate mărcile Golden Mount, Ashima, Marble şi Rothmans, evaluate la 11.780 lei, 33 parfumuri diverse mărci susceptibile a fi contrafăcute şi 5 brăţări din metal galben. Valorea bunurilor confiscate este mare, se cifrează la 23.500 de lei, plus valoarea parfumurilor și cea a brățărilor.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 42 de ani, domiciliaţi în municipiul Constanţa, sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, punerea în circulaţie fără drept a unor produse ce poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Ancheta în acest caz este continuată de poliţiştii de frontieră constănţeni sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: