Connect with us

Stiri

Țigări de contrabandă, confiscate

Maria Ionescu

Publicat

la

De o perioadă încoace, după ce conducerea primăriei Constanța a decis că sunt necesare controale foarte stricte în piețele constănțene, au cam dispărut de pe stradă vânzătorii de țigări de contrabandă. Nu vindeau ei foarte ieftin, dar diferenta de la 10 la 15 lei pentru un pachet de țigări o resimțea oricine în propriul buzunar. În plus, polițiștii au continuat acțiunile de depistare a contrabandiștilor. Mai nou, și polițiștii Gărzii de Coastă fac percheziții domicilare la persoanele care fac contrabandă. În cursul zilei de ieri, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, polițiștii au efectuat patru percheziţii domiciliare în municipiul Constanța, într-o cauză penală în care patru cetăţeni români sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă cu produse din tutun şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute.

În urma efectuării percheziţiilor au fost ridicate în vederea confiscării un autoturism marca Peugeot, evaluat la 1.000 de lei, diverse sume de bani (6.225 lei şi 100 euro), 1.178 pachete cu ţigări netimbrate mărcile Golden Mount, Ashima, Marble şi Rothmans, evaluate la 11.780 lei, 33 parfumuri diverse mărci susceptibile a fi contrafăcute şi 5 brăţări din metal galben. Valorea bunurilor confiscate este mare, se cifrează la 23.500 de lei, plus valoarea parfumurilor și cea a brățărilor.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 42 de ani, domiciliaţi în municipiul Constanţa, sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, punerea în circulaţie fără drept a unor produse ce poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Ancheta în acest caz este continuată de poliţiştii de frontieră constănţeni sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Comments

comments

Stiri

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își îndeplinesc sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile, le aducem la cunoștință că luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 01 decembrie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de miercuri, 02 decembrie 2020 acestea își vor relua programul normal de lucru.

“În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.”, precizează Biroul de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, RAJA S.A. va restricționa traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Mamaia și strada Călărași, astăzi – 24 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu vor fi afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanţii Biroului de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe această stradă, cu sensul de mers dinspre str. Mircea cel Bătrân către Moldovei, pe o porțiune de 30 m, astăzi – 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

 

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

 

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de comunicare. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: