Conecteaza-te cu noi

Actual

Tineri găsiți cu substanțe interzise pe plaja din Vama Veche

Published

on

Tineri depistat cu substanțe interzise de către jandarmii Grupării Mobile Constanţa.

În data de 03/04 august, în jurul orelor 00.00, pe timpul executării serviciului în Vama Veche, jandarmii au depistat pe plaja din Vama Veche un grup de 5 tineri care încercau să confecționeze o țigaretă artizanală, și care mai aveau asupra lor o foiță de țigaretă care conține substanță vegetată cu miros înțepător, 2 pachețele din folie de aluminiu în care era ambalată o substanță vegetată sub formă de muguri, de culoare verde olive cu miros înțepător și un dispozitiv metalic argintiu de tip grinder, care prezenta în interior urme de substanță vegetală de culoare verde olive cu miros înțepător.

De asemenea, în data de 02/03 august, în jurul orei 00.40, în apropierea unui bar din Vama Veche, jandarmii au depistat un tânăr care avea asupra lui o folie de plastic transparent ce conținea o substanță vegetală mărunțita de culoare verde olive cu miros înțepător.

“Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere si consum de substante psihotrope conform Legii 143/2000, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor. Menționăm că în primele 3 zile ale lunii august, jandarmii Grupării Mobile Constanța au întocmit un număr de 3 acte de sesizare pentru 7 tineri depistați având asupra lor substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive și au aplicat un număr de 26 sancțiuni contravenționale, valoarea sancțiunilor contravenționale ridicându-se la suma de 3500 ron”, informează Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions