Connect with us

Actual

(VIDEO+FOTO) Incendiu în localitatea Babadag

Published

on

Aseară, în jurul orei 23:30, pompierii militari au fost alertați cu privire la producerea unui incendiu la o casă din localitatea Babadag.
Imediat, către locul indicat, s-au deplasat salvatorii Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la casă și la un grajd.
Din fericire nu au existat victime, casa fiind nelocuită.
Potrivit Biroului de presă al ISU ”Delta” Tulcea, cauza probabilă a focului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement