Actual

Toată ziua vom fi fără apă caldă şi căldură! Vedeţi în ce cartiere constănţene

mart. 29, 2018 Maria Ionescu

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 29.03.2018 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară mai multe puncte termice de pe raza municipiului Constanţa.

În lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: bd. Mamaia,  str Unirii, str Pescarilor, cartierul Tomis Nord. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Electrocentrale Constanţa a precizat că avaria a fost înregistrată în această dimineaţă şi se încearcă rezolvarea ei cât mai rapidă. Însă ne-au spus că aceste cartiere vor fi întreaga zi fără căldură şi apă caldă. Ei speră ca, în jurul orei 19.20 să fie totul în regulă.

Pentru relaţii suplimentare abonații pot apela la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!