Connect with us

Actual

Trafic blocat pe strada Ion Lahovary

Published

on

Pentru remedierea unei avarii survenite la una din conductele principale de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, din municipiul Constanța, se blochează traficul pe strada Ion Lahovari, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Artileriei și Ioan D. Chirescu, astăzi – 15 septembrie 2016, în intervalul 08,30 – 13,30. La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de intervenție, care vor acționa pentru remedierea avariei în timp cât mai scurt. Având în vedere numărul mare de abonați deserviți, se va face tot posibilul pentru remedierea avariei cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt.”, precizează Biroul de presă al RAJA Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!