Conecteaza-te cu noi

Actual

Trafic deviat pe Autostrada A2 București-Constanța pentru repunerea pe roți a TIR-ului răsturnat

Published

on

accident a

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost deviat, pentru aproximativ 30 de minute, de la kilometrii 12 şi 15 pe Autostrada A4 către DN 3 – DN 22C, până la kilometrul 192 pe Autostrada A2 – Valea Dacilor, pe sensul Constanţa – Bucureşti, măsură luată pentru efectuarea manevrelor de repunere pe roţi şi tractare a ansamblului auto răsturnat la kilometrul 196, în zona localităţii Murfatlar, judeţul Constanţa. Pe sensul Bucureşti – Constanţa nu s-au aplicat restricţii, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale.

Reamintim că TIR-ul a lovit un panou electronic de informare pe Autostrada A2 București – Constanța, sensul spre capitală, în zona localității Murfatlar, apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Sursa foto: Facebook/Adam Adrian

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions