Actual

Traversarea aiurea face o nouă victimă! Azi s-a întâmplat pe b-dul Mamaia

apr. 13, 2018 Maria Ionescu

În cursul acestei după amiezi, la ora 15.30, pe b-dul Mamaia a avut loc un eveniment rutier soldat, din fericire, cu rănirea uşoară a unei persoane. Potrivit IPJ Constanţa, un bărbat de 67 de ani, din Constanţa a condus un autoturism pe bulevard către staţiunea Mamaia. În dreptul imobilului cu nr. 266, a surprins şi accidentat uşor o femeie de 78 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura.

La faţa locului au ajuns în foarte scurt timp echipaje ale serviciului de Ambulanţă şi Poliţiei Rutiere. Femeia accidentată a fost preluată de către ambulanţă şi transportată la Spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!