Connect with us

Actual

Trei autoturisme, implicate într-un accident rutier. Două persoane au ajuns la spitalul județean Constanța

Published

on

smurd

Astăzi, 26 septembrie, pe bulevardul Mamaia, în apropierea sediului IPJ Constanța, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Imediat în zonă s-au deplasat echipaje de salvare, respectiv un Saj B2 și un Smurd B pentru evaluarea victimelor.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului au fost găsite două persoane cu traumatism cranio cerebral, care au fost transportate la spitalul județean pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!