Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Trei bărbați din județul Constanța au ajuns în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă

Published

on

Trei bărbați au ajuns ieri în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă – unul dintre ei a fost condamnat pentru tâlhărie, unul pentru trafic de droguri de mare risc, iar cel de-al treilea pentru  deținerea produselor accizabile supuse marcării.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 45 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

La data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 35 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 26 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, de orice persoană, în afara antrepozitului fiscal, sau comercializarea, pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de țigarete.

Cele trei persoane au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Astăzi, la Penitenciarul Poarta Albă  se află 1.029 de persoane private de libertate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions