Connect with us

Actual

Trei constănțeni au fost reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Published

on

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict și au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. 3 bărbați au fost reținuți.

În cursul zilei de ieri, 28 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate au prins, în flagrant delict, 2 bărbați, de 38, respectiv 40 de ani, imediat după ce ar fi vândut 4 doze de cocaină și 4 doze de psihoactive.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele celor 2, dar și la domiciliul unui alt bărbat, de 45 de ani, cercetat în aceeași cauză.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite diverse cantități de cocaină și psihoactive, 7.500 de lei, 200 de euro, dar și alte bunuri cu valoare probatorie.

Advertisement

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor 3 bărbați, fiind cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 29 martie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement