Conecteaza-te cu noi

Actual

Trei incendii de vegetație uscată s-au produs în ultimele 24 de ore în județul Tulcea

Published

on

pompieri tulcea

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a trei incendii, produse pe raza județului Tulcea.

Unul dintre incendii s-a produs în cursul zilei de ieri, 21 februarie, în jurul orei 18.45, în apropiere de localitatea Zebil, la vegetație stuficolă.

Către locul evenimentului s-au deplasat salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere și SVSU Sarichioi.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiu se manifesta cu flacără deschisă, propagându-se cu ușurință din cauza vântului.

Advertisement

După aproximativ 4 ore, incendiu a fost lichidat iar în urma focului a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 30 ha.

Reamintim cetățenilor că incendierea vegetației uscate, palustre și a resturilor menajere este un gest iresponsabil și este  STRICT INTERZISĂ.

De asemenea, ale două incendii s-au produs în seara zilei de ieri și în această dimineață, în localitatea Niculițel și în localitatea Parcheș.

În jurul orei 20.45, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă, în localitatea Niculițel.

Către locul intervenției s-au deplasat salvatorii din cadrul Detașamentului Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și SVSU Niculițel.

Advertisement

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum la o cameră și la acoperișul locuinței.

Forțele de intervenție au procedat la localizarea și lichidarea incendiului, înlăturând pericolul de propagare a focului la întreaga clădire.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind un coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

În această dimineață, în jurul orei 5.30, un alt apel la numărul unic de urgență 112, anunța faptul că în localitatea Parcheș, județul Tulcea, a izbucnit un incendiu la o seră situată într-o gospodărie.

Pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea au intervenit, în timp operativ, înainte ca focul să se propage și la casa de locuit.

Advertisement

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un aparat de încălzit lăsat nesupravegheat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions