Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Trei tineri din Medgidia, arestați pentru tâlhărie

Published

on

minori arestati

Trei tineri din Medgidia au fost arestați pentru că au tâlhărit două femei în vârstă.

La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Medgidia au identificat doi tineri, de 18 ani, și o minoră, de 16 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 9 martie a.c., în jurul orei 17.30, în scara unui bloc din municipiul Medgidia, minora a sustras, prin violență, poșeta unei femei, de 87 de ani, în care se afla suma de aproximativ 50 de lei.

Ulterior, la data de 15 martie a.c., în jurul orei 15.00, pe strada Rahovei din municipiul Medgidia, cei trei au sustras, tot prin violență, portofelul unei femei de 73 de ani,  ce conținea suma de aproximativ 20 de lei și mai multe documente personale.

”Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că minora figura ca persoană urmărită.

La data de 22 martie a.c., cei trei au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions