Conecteaza-te cu noi

Actual

Portul Constanța. Jucării contrafăcute, depistate într-un container sosit din Turcia

Published

on

jucarii contrafacute

Astăzi, 22 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, împreună cu  vameși din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au identificat aproximativ 32.000 de jucării din material plastic susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale unei mărci comerciale.

Cele aproximativ 32.000 de jucării au fost găsite într-un container sosit, în Portul Constanța Sus – Agigea, din Turcia, pentru o societate comercială din municipiul București. Jucăriile aveau o inscripție asemănătoare unei mărci comerciale, fiind susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale acesteia.

Bunurile în cauză,  având o valoare de peste 1.500.000 lei, au fost reținute în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Advertisement
jucarii contrafacute

jucarii contrafacute

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions