Connect with us

Actual

Trenurile circulă normal! Cu ce întârzieri?

Maria Ionescu

Publicat

la

 

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, la această oră nu sunt linii închise și nici trenuri blocate, circulația se desfășoară în condiții de iarnă în partea de Sud a țării. Pe rutele Ciulnița-Călărași, Constanța-Mangalia și Medgidia-Tulcea se circulă cu tracțiune Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri. Legăturile feroviare sunt asigurate pe toate rutele, iar pentru ziua de 17 ianuarie sunt ANULATE următoarele trenuri: R 8572 și R 8573, Fetesti-Slobozia Veche și retur. R 8382, R 8381, R 8384 și R 8385 și R 8388, Mangalia – Constanta și retur. RESTITUIRE contravaloare bilete, renunțare la călătorie: Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Autoturism căzut în canal, între Amzacea și Pecineaga

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în jurul orei 11.15, în județul Constanța a avut loc un accident rutier în urma căruia un autoturism a căzut într-un canal.

Evenimentul s-a produs între localitățile Amzacea și Pecineaga. Din primele informații, nu au fost persoane încarcerate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Turiști prinși în Vama Veche cu droguri asupra lor

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În acest sfârșit de săptămână, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizare Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri / substanțe psihoactive, în stațiunea Vama Veche.

În urma activităților, polițiștii de combatere a criminalității organizate au constatat 15 infracțiuni de deținere de droguri de risc și de mare risc, fiind depistate 15 persoane (cetățeni români).

Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri din categoriile cocaină, ecstasy, ketamină, MDMA, precum și un grinder metalic cu urme de materie vegetală.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

”Alba-neagra” în stațiunea Mamaia. Trei persoane au fost reținute de polițiști

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Trei persoane care organizau jocuri de noroc de tip ”alba-neagra” au fost prinse, în cursul serii de sâmbătă, în stațiunea Mamaia. Au fost reținute de polițiști, iar apoi au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Iată cum s-au derulat lucrurile, potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța: la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au surprins în flagrant delict 3 persoane (2 bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, în timp ce organizau jocuri clandestine de noroc de tip „alba-neagra”, în stațiunea Mamaia.

În urma administrării probatoriului în cauză, cele 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar la data de 5 iulie a.c., au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar o perioadă de 60 de zile.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: