Conecteaza-te cu noi

Actual

Plecați spre București? Este circulație îngreunată pe Autostradă!

Published

on

În ciuda avertizărilor meteorologice și a comandamentelor de iarnă organizate de către conducerile instituțiilor constănțene, noaptea nu ne-a surprins prea mult prin căderi masive de zăpadă. Ce-i drept, a nins ca-n povești, însă prea puțin pentru a ne da din nou peste cap. În oraș se circulă bine, chiar dacă pe autostradă sunt și ceva probleme. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat în urmă cu o oră și jumătate că se circulă în condiţii de iarnă pe A2 Bucureşti – Constanţa. În județele învecinate, se pare că vremea a fost mai rea, așa că avertizările nu lipsesc celor care se pregătesc să plece la drum. Între Fundulea şi Lehliu vizibilitatea este sub 100 de metri iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului. ”Menţionăm că se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe partea carosabilă. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, viteză redusă, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulaţie.” Așadar, circulați cu atenție!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions