Politica

TSD Constanţa are un nou lider! Aflaţi cine este şi cât timp va conduce

mart. 17, 2018 Maria Ionescu

Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Constanța și-a ales astăzi conducerea, în cadrul unei conferințe organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În prezența președintelui PSD Municipiul Constanța, Decebal Făgădău, tinerii l-au ales pe Leonard Drăgan ca lider al TSD Constanța pentru următorii 2 ani. Acesta, împreună cu o echipă formată din 35 de membri ai Comitetului Executiv, au prezentat Platforma Program pentru perioada 2018-2020.

“Tinerii intră în politică pentru că simt nevoia unei schimbări, pentru că vor să se înconjoare de oameni cu aceleași idealuri, aspirații și dorință de a reprezenta un model în societate. Vor să facă parte dintr-o comunitate care să le ofere posibilitatea de a se dezvolta personal și profesional și, în același timp, să provoace la dezvoltare lumea din jurul lor”, a declarat Leonard Drăgan.

Noul președine al TSD Municipiul Constanța este absolvent al Facultății de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității Ovidius Constanța și al unui Master în Politică Mondială și Europeană, fiind membru al Partidului Social Democrat din anul 2008.

În cadrul conferinței a fost prezentat și site-ul organizației, www.tsdconstanta.ro, platformă pe care se regăsesc toate proiectele și programele desfășurate de tinerii social-democrați.

La eveniment au luat parte, printre alții, și Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Anteprenoriat, Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu, viceprimarii Municipiului Constanța,  Marioara Cojoc, președintele Organizației de Femei a PSD Municipiul Constanța, parlamentarii Mircea Dobre, George Vișan, Radu Babuș, Cristina Dumitrache și Ștefan Mihu, Mihalache Mușat, președintele OPSD Municipiul Constanța, dar și Nicu Roșu, președintele Organizației Județene a TSD Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!