Politica

Organizaţia PRU Eforie s-a alăturat Partidului Mişcarea Populară

mart. 17, 2018 Maria Ionescu

Astăzi, 17.03.2018, întreaga organizație din Eforie a Partidului România Unită, a decis să se alăture Partidului Mișcarea Populară. Lucia Sărăcilă, președinte PRU Eforie, împreună cu cei 11 membri ai Biroului Politic Local și cu un număr de 107 membri s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară.

Am hotărât să facem acest pas, deoarece avem încredere în politicile Partidului Mișcarea Populară și a faptului că acest partid poate face o opoziție reală față de actuala administrație din orașul Eforie dar și față de practicile acestora vis-a-vis de cetățenii orașului. Sunt convinsă că vom avea sprijin pentru a ne putea bate pentru, și în interesul cetățenilor din Eforie.” a declarat Lucia Sărăcilă.

Prezent la această întâlnire, președintele organizației județene PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a declarat:

Salut venirea noilor colegi care au decis să se alăture Partidului Mișcarea Populară, mai ales că nu este vorba doar de unul sau doi membri și este un pas făcut de o întreagă organizație a PRU, ceea ce denotă o maturitate politică și o responsabilitate din partea membrilor acestui partid. Mă onorează încrederea noilor colegi pe care mi-au acordat-o și mă responsabilizează în vederea aplicării unor politici pentru cetățeni prin crearea unei opoziții reale în Eforie. Sunt convins că alături de echipa PMP Eforie, noii colegi veniți de la PRU  vor pune umărul la întărirea organizației județene a PMP Constanța. Le urez mult succes!”.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!