Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Turiștii israelieni au făcut coadă la Telegondola din Mamaia

Published

on

telegondola mamaia

Turiștii israelieni care sunt cazați în stațiunea Mamaia au făcut astăzi coadă la Telegondola din Mamaia. De ani de zile nu a fost așa o aglomerație în miezul zilei.

Potrivit președintelui OMD Mamaia-Constanța, George Măndilă, este îmbucurător faptul că stațiunea Mamaia atrage turiști străini din Israel.

”Am văzut turiștii din Israel în mai multe puncte din stațiunea Mamaia. Faptul că acum vor să se plimbe cu Telegondola este îmbucurător. Doar în primii ani după darea în folosință a Telegondolei mai era așa o coadă de turiști. Sperăm ca oaspeții din Israel să fie mulțumiți de condițiile oferite de noi și să-și dorească să mai vină în Constanța, chiar și în afara sezonului estival. De asemenea, eu mi-aș dori ca turiștii străini care ajung în această vară la Mamaia să revină și să transmită și altora că s-au simțit bine la malul Mării Negre. Trebuie să nu uităm faptul că, la fel ca și Mangalia, Constanța există de 2.600 de ani fără încetare.”, a precizat George Măndilă.

Precizăm că anul acesta, în data de 24 iulie a sosit prima cursă charter cu traseul Tel Aviv – Constanța, care avea la bord 220 de turiști.  Zborurile între Israel și litoralul românesc vor continua până la sfârșitul lunii august.

Advertisement
palaz

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions