Connect with us

Stiri

Turul Marilor Tunuri, excursie prin Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la

Mâine, începând cu ora 11.00, România Curată invită constănţenii la Turul Marilor Tunuri date în oraşul de la malul mării. “Punem la dispoziţia cetăţenilor cu spirit civic un autocar, iar traseul este mai inedit. Vom vizita câteva din ţepele trase Constanţei de şmecherii tranziţiei. La final, le vom scrie şi trimite politicienilor constănţeni o scrisoare deschisă în care le vom spune ce trebuie să facă pentru Constanţa dacă vor fi aleşi. Turul este civic, deci candidaţii, oricine ar fi ei, nu sunt aşteptaţi în excursie. Le vom trimite însă ulterior, tuturor, propunerile noastre. Vino şi tu să contribui pe parcursul Turului la conţinutul scrisorii către clasa politică constănţeană! Să le facem viitorilor aleşi lista de TO DO! Plecarea este la ora 11.00 de la Tomis Mall (Strada Stefan cel Mare 36-40, latura dinspre Strada Mihai Viteazu; autocarul staţionează de la ora 10.30). Vă invităm să descoperiţi oraşul lui Ovidius, pe care marele poet l-a cântat în scrierile sale. Din păcate, şi glasul lui ar fi amuţit dacă ar mai fi trăit şi ar fi descoperit kitsch-ul care a acaparat zidurile cetăţii. În oraş s-a construit haotic, fără nici un fel de arhitectură. Simbolul oraşului şi una din cele mai frumoase construcţii ale României, Cazinoul, este o ruină. În schimb, pe spaţiile verzi s-au ridicat blocuri şi mall-uri. Continental, hotelul ridicat în punctul 0 al oraşului, a fost ras de pe faţa pământului după ani de procese prin instanţe. Plaja, bun de interes public, a fost ciopârţită, şi un afacerist a primit aviz pentru ridicarea unui hotel pe nisip. Foştii conducători ai judeţului şi ai oraşului sunt cercetaţi în mai multe dosare penale, de nici ei nu le mai ştiu numărul. Vă aşteptăm şi cu alte „surprize” cel puţin la fel de picante! România Curată vă pune la dispoziţie un ghid care va prezenta ”obiectivele” vizitate. Vom vizita, filma, fotografia şi populariza obiectivele vizitate. Călătoria este gratuită. Numărul locurilor fiind limitat, participarea se face în ordinea înscrierii. Confirmarea va fi transmisă prin email, la adresa indicată de dumneavoastră în formular. Vino şi tu să vezi cu ochii tăi consecinţele abuzurilor şi corupţiei din oraş şi să contribui pe parcursul Turului la conţinutul scrisorii către clasa politică constănţeană. Pentru detalii, scrieţi-ne pe adresa contact@romaniacurata.ro“, este invitaţia celor de la România Curată.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își îndeplinesc sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile, le aducem la cunoștință că luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 01 decembrie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de miercuri, 02 decembrie 2020 acestea își vor relua programul normal de lucru.

“În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.”, precizează Biroul de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, RAJA S.A. va restricționa traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Mamaia și strada Călărași, astăzi – 24 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu vor fi afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanţii Biroului de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe această stradă, cu sensul de mers dinspre str. Mircea cel Bătrân către Moldovei, pe o porțiune de 30 m, astăzi – 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

 

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

 

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de comunicare. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: