Connect with us

Stiri

Turul Marilor Tunuri, excursie prin Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la

Mâine, începând cu ora 11.00, România Curată invită constănţenii la Turul Marilor Tunuri date în oraşul de la malul mării. “Punem la dispoziţia cetăţenilor cu spirit civic un autocar, iar traseul este mai inedit. Vom vizita câteva din ţepele trase Constanţei de şmecherii tranziţiei. La final, le vom scrie şi trimite politicienilor constănţeni o scrisoare deschisă în care le vom spune ce trebuie să facă pentru Constanţa dacă vor fi aleşi. Turul este civic, deci candidaţii, oricine ar fi ei, nu sunt aşteptaţi în excursie. Le vom trimite însă ulterior, tuturor, propunerile noastre. Vino şi tu să contribui pe parcursul Turului la conţinutul scrisorii către clasa politică constănţeană! Să le facem viitorilor aleşi lista de TO DO! Plecarea este la ora 11.00 de la Tomis Mall (Strada Stefan cel Mare 36-40, latura dinspre Strada Mihai Viteazu; autocarul staţionează de la ora 10.30). Vă invităm să descoperiţi oraşul lui Ovidius, pe care marele poet l-a cântat în scrierile sale. Din păcate, şi glasul lui ar fi amuţit dacă ar mai fi trăit şi ar fi descoperit kitsch-ul care a acaparat zidurile cetăţii. În oraş s-a construit haotic, fără nici un fel de arhitectură. Simbolul oraşului şi una din cele mai frumoase construcţii ale României, Cazinoul, este o ruină. În schimb, pe spaţiile verzi s-au ridicat blocuri şi mall-uri. Continental, hotelul ridicat în punctul 0 al oraşului, a fost ras de pe faţa pământului după ani de procese prin instanţe. Plaja, bun de interes public, a fost ciopârţită, şi un afacerist a primit aviz pentru ridicarea unui hotel pe nisip. Foştii conducători ai judeţului şi ai oraşului sunt cercetaţi în mai multe dosare penale, de nici ei nu le mai ştiu numărul. Vă aşteptăm şi cu alte „surprize” cel puţin la fel de picante! România Curată vă pune la dispoziţie un ghid care va prezenta ”obiectivele” vizitate. Vom vizita, filma, fotografia şi populariza obiectivele vizitate. Călătoria este gratuită. Numărul locurilor fiind limitat, participarea se face în ordinea înscrierii. Confirmarea va fi transmisă prin email, la adresa indicată de dumneavoastră în formular. Vino şi tu să vezi cu ochii tăi consecinţele abuzurilor şi corupţiei din oraş şi să contribui pe parcursul Turului la conţinutul scrisorii către clasa politică constănţeană. Pentru detalii, scrieţi-ne pe adresa contact@romaniacurata.ro“, este invitaţia celor de la România Curată.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: