Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Tuzla. Consilierii locali acuză, primarul Reșit Taner are explicații și dovezi!

Published

on

Resit Taner

După mai multe acuzații prin care diverși consilieri locali au susținut că administrația locală nu s-a implicat în gestionarea crizei generată de furtunile de săptămâna trecută, primarul comunei Tuzla vine cu explicații și dovezi privind corespondența pe care au purtat-o cu autoritățile centrale, precum și cu reărezentanții altor instituții ale statului.

Iată mesajul primarului:

Stimați cetățeni,
Având în vedere informațiile neadevărate apărute în spațiul public prin intermediul rețelelor de socializare de către anumiți consilieri locali cu privire la lipsa de implicare a administrației locale în criza generată de furtunile de săptămâna trecută, vă comunic faptul că încă din data de 27.11.2023, orele 09:00 am făcut demersuri susținute către autoritățile statului, ( Instituția Prefectului Județul Constanța, Dispecerat ISU Constanța) responsabile cu aceste situații grave, generate de înrăutățirea vremii în comuna Tuzla și în tot județul Constanța.
Astfel, în cadrul serviciului privind situațiile de urgență în data de 27.11.2023 am solicitat intervenția imediată a echipajelor aparținând distribuitorului de energie electrică să intervină la punctele afectate grav, situație ce a fost abordată de către Enel-Distribuție Dobrogea în aceeași zi, cu dificultate din cauza accesului îngreunat de consecințele vremii nefavorabile și a faptului că tot județul a avut în același timp avarii de rețea.
În aceeași problematică au fost adresate solicitări telefonice și către distribuitorul de apă care din păcate nu a reușit să remedieze situațiile defectuoase, atâta timp cât nu există sursa de energie necesară pentru funcționarea pompelor de apă.
Față de informațiile și publicările de pe rețelele de socializare susținute în mod irațional de către persoane ce urmăresc scandalizarea cetățenilor comunei Tuzla prin culpabilizarea gratuită a administrației locale a comunei Tuzla, vă asigur de faptul că am facut tot ceea ce ne-a stat în putință având în vedere competența și autoritatea noastră față de situațiile apărute și față de companiile de distribuție (RAJA, ENEL) responsabile cu intervențiile în situații de necesitate.
Cu precizarea că toate documentele sunt publice și postate chiar de primar pe pagina sa de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions