Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Primăria Constanța vrea să aloce 20 de milioane de lei pentru reabilitarea parcului din fața Teatrului „Oleg Danovski“ și a zonei de la Casa de Cultură

Published

on

Primăria Constanța a urcat două anunțuri pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice prin care vrea să angajeze două firme care să reabiliteze două zone din oraș. Într-un prim proiect, Primăria vrea să reamenajeze spațiul public din zona Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“. Valoarea lucrărilor totală estimată a lucrărilor se ridică la 8.215.502 de lei, fără TVA, sau 9.776.447 de lei cu TVA.

În cel de-al doilea caz, Primăria își propune să îmbunătățească mediului urban în zona Coiciu – Casa De Cultură, pentru care a alocat un buget de 8.942.879 de lei fără TVA sau 10.642.026 de lei cu TVA.

Primăria își propune să realizeze în cele două zone lucrări de instalații electrice, lucrări de instalații de apa și canalizare și de conducte de evacuare, amenajare și întreținere de spatii verzi. Ambele lucrări se vor realiza, notează Primăria, din fonduri bugetare.

lucrari casa de cultura

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions