Connect with us

Administratie

Tuzla. Primăria pregătește PUZ-ul pentru zona unde se află Baza sportivă și de agrement. Vezi detaliile din document

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Conducerea Primăriei Tuzla face publicăintentia de elaborare PUZ – Plan Urbanistic Zonal – Reglementari urbanistice zona UTR E9, parcela 223/4 pentru functiunea BAZA SPORTIVA SI DE AGREMENT

Astfel, Primaria comunei Tuzla anunta intentia de elaborare a unui plan urbanistic zonal pentru Reglementari urbanistice zona UTR E9, parcela 223/4 pentru functiunea BAZA SPORTIVA SI DE AGREMENT, teren in suprafata de 24 561 mp, identificat cu nr. cad. 104130, situat in com. Tuzla, INCINTA SECTOR ZOOTEHNIC, in scopul construirii unei baze sportive si de agrement.

Prin planul urbanistic zonal initiat de Primar Resit Taner, se propun reglementari in zona UTR E9 pentru functiunea BAZA SPORTIVA SI DE AGREMENT,teren identificat cu nr. cad.104130, in vederea construirii unei baze sportive si de agrement, in urmatoarele conditii:

POT maxim – 40 %– locuire

– 70 % – terenuri cu funcţiuni mixte (locuire şi dotări, servicii) sau pentru dotări şi servicii, activitati spotive si de agrement, comerţ,alimentatie publica, turism.

CUT maxim – 1.2 – locuire

–   1.9 -terenuri cu functiuni mixte  (locuire şi dotări, servicii) sau pentru dotări şi servicii, activitati spotive si de agrement, comerţ,alimentatie publica, turism.

CUT majorat cu maximum 20% conform legii 350/2001

H maxim P+3E

Functiunea – SPORT, AGREMENT – terenuri de sport, clădire administrativa, grupuri sanitare, vestiare și dotari aferente activitatilor sportive și de agrement.

In temeiul art. 50 al Regulamentului local de implicare a publicului in elaborarea sau revizuirea documentatiilor de urbanism si amenajarea teritoriului, aprobat prin HCL 17/2013, in perioada 08.02- 18.02.2019, publicul poate sa consulte si sa-si exprime opinia, in scris privind intentia de elaborare PUZ la sediul Primariei comunei TUZLA – Compartimentul Urbanism, in intervalul orar destinat preluarii documentelor. Observatiile/sugestiile pertinente vor fi luate in considerare in etapa de elaborare a reglementarilor P.U.Z.-ului.

Persoana responsabila cu informarea si consultarea publicului: sef birou Urbanism Catalina Baduica

Trimiteti observatiile dumneavoastra, in scris, pe adresa:

Primaria comunei Tuzla, jud. Constanta, Sos. Constantei nr 80A

telefon: 0756 092 964, sau e-mail: primariatuzla2007@yahoo.com

Răspunsul la observaţiile transmise va fi comunicat in scris celor care au formulat observatii/sugestii in intervalul 08.02.2019 – 18.02.2019 si pe pagina de internet http://www.primaria-tuzla.ro

Comments

comments

Administratie

Constanța. TAXĂ pentru transportul de materiale de construcții și alte mărfuri

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Se reia încasarea taxei de folosire a tramei stradale de către utilaje şi autovehicule concepute şi construite pentru transportul de materiale de construcții şi de alte mărfuri în municipiul Constanța.

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța aduce la cunoștința contribuabililor faptul că în conformitate cu prevederile art. 14 alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ și fiscal, republicată cu modificările și completările ulterioare, suspendarea parțială a executării dispozițiilor HCL nr. 507/2018 privind modificarea şi completarea HCL nr. 136/2018 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale la nivelul municipiului Constanța începând cu anul 2019, respectiv a dispozițiilor cuprinse în cap. III din anexa 2 la HCL nr. 507/2018 cu referire la taxa de folosire a tramei stradale de către utilaje şi autovehicule concepute şi construite pentru transportul de materiale de construcții şi de alte mărfuri, a încetat de drept întrucât reclamanta din dosarul civil nr. 799/118/2019 nu a formulat acțiune în anulare a actului administrativ în termen de 60 zile de la pronunțarea sentinței civile nr. 609/19.04.2019 de către Tribunalul Constanța.

Verificarea autenticității autorizațiilor de circulație emise se poate efectua pe site-ul instituției www.spit-ct.ro “Servicii online” – “Verifică Document Emis” – “Autorizații Circulație”.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

(VIDEO) Seri de neuitat la „Euforia Eforiei“!

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Turiştii care au ales orașul Eforie ca destinație de vacanță în week-end-ul trecut, dar și localnicii, au avut ocazia să asiste la un spectacol de neuitat, dedicat Zilelor oraşului Eforiei și intitulat „Euforia Eforiei”. Evenimentul, aflat la cea de-a 14-a ediție, a fost organizat pe cele două scene amplasate în Eforie Nord (la Teatrul de vară) şi în Eforie Sud (parcul de la Cazino), pe care au urcat artiști locali, cât și nume îndrăgite de români. Pe scena Teatrului de Vară din Nord a cântat în deschidere Bianca Constantinescu, apoi a urmat o seară grecească – Seara lui Zorba, adusă de trupele Greek 4U și Ansamblul Astras. Au mai urcat pe scenă Roxana Cozma, o tânără din Eforie, și Annes. Duminică, pe scenă a urcat Aida Preda, urmată de „seara balkanică“. Cel care a făcut publicul să se mişte în paşi de sirtaki este nimeni altul decât Ionuţ Galani. Seara balkanică a fost completată de Radu Ille și formația Gramoste. În final, ansamblurile „Brâulețul“, „Vanghilizmo“ și „Asteria“ au încins atmosfera.

În Eforie Sud, în deschiderea evenimentului au evoluat mai multe trupe de Latino Dance, iar apoi au urcat pe scenă Alesia Paraschiv, Annes și Iuliana Puschilă. Duminică, tot în Eforie Sud, seara a început cu Latino Dance și a continuat cu Bianca Constantinescu, un ansamblu folcloric și Aida Preda. Euforia Eforiei a fost un eveniment organizat de Primăria Eforie.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Bourceanu îi cere lui Făgădău să prezinte planul pentru reabilitarea rețelei de termoficare

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, a explicat că votul dat de consilierii locali liberali pentru cumpărarea de către municipalitate a reţelei de transport a energiei termice vine cu responsabilități și obligații atât pentru primarul Constanței, cât și pentru PNL.

„Prin amendamentul pe care l-am adus la proiectul de hotărâre, Decebal Făgădău și-a asumat implementarea acestui demers și obligația ca, în 30 zile, să prezinte planul de acțiuni pentru reabilitarea rețelei de termoficare. Îi transmit lui Decebal Făgădău că vom urmări atent traiectoria acestui proiect și modul în care îl pune în aplicare. Este în interesul constănțenilor ca reabilitarea rețelei termice să se concretizeze și să nu fie doar subiect de campanie electorală pentru un primar care își mai dorește un mandat“, a declarat Bourceanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: